Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Στα νέα ιδιόκτητα γραφεία της στην Μεταμόρφωση Αττικής εγκαταστάθηκε η Eurocert–Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων ΑΕ. Η εταιρεία αυτή, που διευθύνεται από τον κ. Γεώργιο Μπρισκόλα, είναι ένας κατά 100% ελληνικών συμφερόντων ανεξάρτητος φορέας επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων, που ιδρύθηκε από Έλληνες επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία στους ελέγχους και στις επιθεωρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 

Πρόκειται για έναν σημαντικό φορέα πιστοποίησης, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης, στην διεξαγωγή περιοδικών ελέγχων βιομηχανικών προϊόντων, σε ναυτιλιακούς ελέγχους και στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε εξειδικευμένους τομείς. Ας σημειωθεί επίσης ότι, στα έξι χρόνια λειτουργίας της, η Eurocert έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, με αποτέλεσμα να έχει εκδώσει περισσότερα των 2.000 πιστοποιητικών –γεγονός που την έφερε σε ηγετική θέση στον χώρο της.

Η Eurocert είναι ο πρώτος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα πο έχει διαπιστευτεί από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης) για επιθεωρήσεις συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2008), Διαχείρισης Περιβάλλοντος (ISO 1400:2004 και EMAS), Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000:2005) κ.α.

Η εταιρεία καλύπτει τον ευρύτερο χώρο των βαλκανικών χωρών κα της ανατολικής Μεσογείου, με γραφεία σήμερα στην Τουρκία, την Βουλγαρία, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ρουμανία, το Ισραήλ, την Κίνα, την Κορέα, την Ταϊβάν, την Ρωσία, το Ιράν και την Ινδία. «Στόχος μας είναι να ανοίξουμε νέα γραφεία όπου υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις και όπου δραστηριοποιούνται Έλληνες επιχειρηματίες, για να είμαστε κοντά τους, ώστε να έχουν την άμεση υποστήριξη και ενημέρωση σε θέματα νομοθεσίας υποχρεωτικών και προαιρετικών ελέγχων», λέει ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γ. Μπρισκόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: