Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μια άλλη ματιά στην Οικονομία από το ΙΑΓΜΕ της ΕΕΔΕ

Επετειακή εσπερίδα με τίτλο «Μια άλλη ματιά στην οικονομία» διοργανώνει ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της ΕΕΔΕ, στις 9 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στόχος της εκδήλωσης είναι η εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα της οικονομίας με τον συγγραφέα Μίμη Ανδρουλάκη, αλλά και η συμβολή της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην πρόοδο της οικονομίας.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ακόμα η κ. Εύη Ανδριανού, σύμβουλος Επενδύσεων και Partner της Reacapital, η κ. Κατερίνα Καραγιάννη, επιχειρηματίας του Διαδικτύου και Affiliate Director της Linkwise και ο κ. Αναστάσιος Ροδόπουλος, πρόεδρος της Δ.Ε. του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως της ΕΕΔΕ και Group CFO της Mamidoil-Jetoil AE.

Σχετικά με το ΙΑΓΜΕ

Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της ΕΕΔΕ ιδρύθηκε το 1995 από την ΕΕΔΕ και αποσκοπεί στη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας στο χώρο του Μάνατζμεντ και των επιχειρήσεων. Αποστολή του Τομέα είναι να συμβάλλει στην προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση στην Ελλάδα, όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών, που είναι επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη στον ιδιωτικό & δημόσιο τομέα. Το ΙΑΓΜΕ αριθμεί περίπου 250 μέλη, κυρίως γυναίκες, οι οποίες κατέχουν διευθυντικές θέσεις ή ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: