Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ SBC «ΚΑΡΡΙΕΡΑ: ΠΟΥ;»

Με παρουσιάστρια της εκπομπής την Σοφία Ροδοπούλου και σύμβουλο τον Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλο, επαναρχίζει στο τηλεοπτικό Κανάλι 10/Sbc η εβδομαδιαία εκπομπή «Καρριέρα: Πού;», η οποία είναι και η μοναδική εκπομπή του είδους της στην Ελλάδα.


Αναφερόμενοι στους στόχους της εκπομπής, οι δημιουργοί της υπογραμμίζουν ότι, σε μια εποχή αβεβαιότητας, επαγγελματικής ανασφάλειας και αυξανόμενης ανεργίας, η εκπομπή «Καρριέρα: Πού;» θέλει να βοηθήσει τους νέους κυρίως να προσανατολιστούν επαγγελματικά, να καταλάβουν καλύτερα σε ποιο εργασιακό περιβάλλον καλούντα να αναζητήσουν απασχόληση και ποιες είναι οι απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, προσωπικότητες του χώρου των συμβούλων εργασίας, του επαγγελματικού προσανατολισμού, των επιχειρήσεων, της ψυχολογίας και της εκπαίδευσης παρέχουν κάθε εβδομάδα συμβουλές, αλλά και περιγράφουν τις εξελίξεις στον εργασιακό χώρο, εντός και εκτός Ελλάδος.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 19.30μμ. Επαναλαμβάνεται το Σάββατο την ίδια ώρα και την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι. Επίσης, μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει μέσω Διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση sbctv.gr τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: