Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΕΔΕ

Μετά την θερινή ραστώνη, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 άρχισε η νέα περίοδος της γνωστής πλέον εκπομπής της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) «Δρόμοι της Ανάπτυξης», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος και επιμελείται η κ.Λίνα Τσαγκαράκη, επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ.


Την νέα περίοδο θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην εκπομπή σημαντικές προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας, όπως οι καθηγητές Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Καλογήρου, Βασίλης Μακιός, Γιώργος Δουκίδης, Γιώργος Μέργος, οι επιχειρηματίες Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Στέλιος Σταυρίδης, Νίκος Καραγεωργίου, Ευάγγελος Καλούσης, Νίκος Βερόπουλος, και οι προσωπικότητες του χώρου του μάνατζμεντ Κων. Λαμπρινόπουλος, Γ.Κόλλας, Ευχ. Περπινιάς, Μ. Φραγκουλόπουλος, κ.α.

Η εκπομπή προβάλλεται από το Κανάλι 10/Sbc κάθε Δευτέρα στις 21.00μμ και επαναλαμβάνεται κάθε Σάββατο στις 15.15μμ. Επίσης τις εκπομπές μπορεί να παρακολουθήσει κανείς και μέσω Διαδικτύου, τις ίδιες ώρες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sbctv.gr.

Σημειώνουμε ότι φοιτητές, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που έχουν παρακολουθήσει τις εκπομπές της ΕΕΔΕ τις χαρακτηρίζουν «πολύτιμη πηγή γνώσεων, αλλά και προβληματισμού». Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του φοιτητή Χαρ. Δασούκη, απ οτο Μαρούσι, που έγραψε: «Κάθε Δευτέρα στις 21.00 παρακολουθώ τους Δρόμους της Ανάπτυξης της ΕΕΔΕ γιατί θεωρώ ότι είναι ένα θαυμάσιο σεμινάριο…». Σχολιάζοντας την εκπομπή, η ψυχολόγος κ.Πηνελόπη Διαμαντοπούλου την χαρακτήρισε «σημαντική πηγή πληροφοριών και εργαλείο για την βελτίωση προσωπικών συμπεριφορών…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: