Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνικός Συνεδριακός Τουρισμός: Συμβολή στην Ανάπτυξη

Με αισιοδοξία, δύναμη και σε πείσμα των χαλεπών καιρών ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων προχωράει στη διοργάνωση του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου & Workshops HAPCO για τον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό. Το Συνέδριο με τίτλο «Ελληνικός Συνεδριακός Τουρισμός: Συμβολή στην Ανάπτυξη» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 8-9 Δεκεμβρίου 2011 στην Αίγλη Ζαππείου (Αθήνα) και φέρει - όπως όλα τα συνέδρια του HAPCO - τις αιγίδες του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.).

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ενότητες και Workshops, τα θέματα των οποίων έχουν προκύψει από τις τελευταίες εξελίξεις στο συνεδριακό και πολιτικό «γίγνεσθαι» της Ελλάδας. Κύριοι ομιλητές του Συνεδρίου είναι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων από το εξωτερικό, εξέχουσες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων που εμπλέκονται στον χώρο της υγείας και της φαρμακευτικής αγοράς.
 
Δηλώσεις συμμετοχής στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshop του HAPCO είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (http://www.hapco.travel/). Σημειώνεται ότι έως και την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 ισχύουν ειδικές εκπτωτικές τιμές εγγραφής. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του HAPCO (τηλ: 210 – 72 56541-3, email: hapco@hapco.gr)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: