Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Quality Leader of the Year 2011 από την ΕΕΔΕ

Η υψηλή ποιότητα δεν διαπραγματεύεται, επιβραβεύεται! Με το slogan αυτό η ΕΕΔΕ προκηρύσσει για άλλη μία χρονιά το βραβείο Quality Leader of the Year. Πρόκειται για ετήσιο πανευρωπαϊκό θεσμό που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο από την ΕΕΔΕ. Σε συνέχεια της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο Ευρωπαίο Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leader of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Τον τίτλο αυτό έχουν κατακτήσει τρεις φορές, από την έναρξη του θεσμού, οι Έλληνες αποδέκτες του βραβείου.

Κατά τον EOQ ο Quality Leader κατέχει ηγετική θέση σε έναν οργανισμό, τον οποίο κατευθύνει στην επιτυχία για καθεμία από τις διαφορετικές κατηγορίες συμμετόχων (stakeholders). Η επιτυχία αυτή κατακτάται χάρη στην ηγεσία του αλλά και βάσει των αλλαγών και των διαδικασιών Ποιότητας που εφαρμόζει μέσω της ομάδας που διοικεί άμεσα. Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκην διευθυντή ποιότητας) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2011, ενώ η τελετή απονομής του Βραβείου Quality Leader of the Year 2011, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: