Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Επίσημα εγκαίνια της Dräger στην Ελλάδα

Το 2010 η Dräger σημείωσε ρεκόρ καθαρών πωλήσεων ύψους περίπου 2,18 δισεκατομμυρίων ευρώ και το καθαρό κέρδος της τριπλασιάστηκε.

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα επίσημα εγκαίνια της Dräger στην Ελλάδα. O Διευθύνων Σύμβουλος της Draeger Hellas κ. Μανώλης Σιδηρουργός υποδέχτηκε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, εκπροσώπους του ακαδημαϊκού κι επιχειρηματικού κόσμου, των ΜΜΕ, διακεκριμένα στελέχη του ιατροφαρμακευτικού χώρου, καθώς και τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα Dr. Ronald Michael Wegener.

«Είναι αλήθεια ότι στον χώρο της Ιατρικής Τεχνολογίας Υποστήριξης της Ζωής στην Ελλάδα, όπως και στον χώρο της Τεχνικής ασφάλειας, η Dräger είναι ο μόνος ίσως κατασκευαστής που αποφάσισε να έχει άμεση παρουσία στη χώρα μας, επενδύοντας στην ίδρυση της Draeger Hellas», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μανώλης Σιδηρουργός. Παράλληλα ανέφερε πως στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, η Dräger τόλμησε και επένδυσε στην Ελλάδα, μένοντας πιστή από το 1889 στην κατευθυντήρια αρχή της «Τεχνολογία για τη Ζωή». Η Dräger απασχολεί πλέον 11.000 εργαζομένους παγκοσμίως με παρουσία σε 190 χώρες. Ο ηγετικός ρόλος της Dräger διεθνώς αντικατοπτρίζεται και στα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάζει. Το 2010 έκανε ρεκόρ καθαρών πωλήσεων ύψους περίπου 2,18 δισεκατομμυρίων ευρώ και τριπλασίασε το καθαρό της κέρδος.

Με τη σειρά του ο CEO της Dräger, ο κ. Stefan Dräger, επεσήμανε «Η εκδήλωση αυτή είναι η δέσμευσή μας προς τη χώρα σας, τους ανθρώπους σας και εσάς, τους πελάτες μας. Με την άμεση παρουσία μας στην Ελλάδα μπορούμε να μεταφέρουμε όλη την Τεχνολογική, Επιστημονική και Οικονομική αξία μαζί με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ύστερα από 120 χρόνια στο πεδίο της διάσωσης, προστασίας και υποστήριξης της ζωής».

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο καθηγητής Νικόλαος Μανιαδάκης από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, ο καθηγητής Εντατικολογίας Απόστολος Αρμαγανίδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Εντατικής Θεραπείας, η καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Ελένη Ασκητοπούλου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς και η Πρόεδρος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, Ελένη Μαυρομάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: