Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑΣ, ΠΟΥ;

Αυτός είναι ο τίτλος μιας πολύ ενημερωτικής εκπομπής στο οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι Sbc/10, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή

Με σύμβουλο τον συνεργάτη μας Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλο και παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Σοφία Ροδοπούλου, προβάλλεται στο Κανάλι Sbc/10, κάθε Πέμπτη στις 19.30μμ, καθώς και Σάββατο (19.00μμ) και Κυριακή (12.00 το μεσημέρι) μία πολύ ενημερωτική εκπομπή που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν καρριέρα ή ψάχνουν για κάτι καλύτερο στην επαγγελματική τους ζωή.

Έτσι, στην 50λεπτη εκπομπή παρουσιάζονται ευκαιρίες απασχόλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρέχονται συμβουλές, όπως για παράδειγμα για την σύνταξη ενός βιογραφικού ή την στάση σε μία επαγγελματική συνέντευξη και αναλύονται κλάδοι που έχουν ή δεν έχουν μέλλον. Επίσης, ειδικοί του επαγγελματικού προσανατολισμού, καθηγητές, επιχειρηματίες και σύμβουλοι επιχειρήσεων εκφράζουν γνώμες, κάνουν αναλύσεις και βεβαίως συμβουλεύουν κάθε ενδιαφερόμενο για επιλογές που θα ήθελε να κάνει.

Ας σημειωθεί ότι η εκπομπή είναι ανοικτή σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς και μέσω του Διαδικτύου στον ιστότοπο www.sbctv.gr, την ώρα που μεταδίδεται.

Όπως δήλωσε ο σύμβουλος της εκπομπής Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος, «σε μία εποχή ανεργίας, υποαπασχόλησης και μεγάλης επαγγελματικής αβεβαιότητας, η εκπομπή Καρριέρα, Πού; έχει στόχο να είναι χρηστική, προσανατολιστική και βοηθητική για κάθε νέο ιδιαιτέρως που θέλει να πάρει την τύχη στα χέρια του».

Υπογραμμίζεται, τέλος, ότι η εκπομπή μπορεί να είναι χρήσιμη και σε κάθε νέο που θα ήθελε να ξεκινήσει μια δική του επιχείρηση, ιδιαίτερα δε σε τομείς υψηλής τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: