Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η ZONARE ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Η ΖΟΝΑRE Medical Systems, αμερικάνικος οίκος κατασκευής υπερήχων, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την ετήσια αναφορά ΚLAS για το 2010 κατατάσσεται στις 3 κορυφαίες εταιρίες υπερήχων. Η εξειδικευμένη ερευνητική εταιρία KLAS, ανέδειξε τη ZONARE ως μια από τις 3 απόλυτες επιλογές για τη γενική απεικόνιση. Το σύστημα z.one συγκρίνεται με υπερέχουσας ποιότητας υπερηχογραφικά συστήματα και επιλέγεται ολοένα και περισσότερο για το εύρος της τόσο σε θέματα πρακτικότητας όσο κι ευελιξίας.

H αναφορά του 2010 «Ultrasound: Waves of change» ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας της KLAS να ξεδιπλώσει απαντήσεις στο πώς μπορούν να αντιμετωπίζονται θέματα μεγέθους, διείσδυσης, ποιότητα εικόνας και ευελιξίας. Το τελευταίο έχει γίνει επιτακτική ανάγκη καθώς η περίθαλψη ασθενών πραγματοποιείται συχνά στο κρεβάτι του ασθενή αλλά και σε περιοχές πέραν των τοίχων της ακτινολογίας. Λόγω των πολλών προϊόντων υπερηχογραφίας που διατίθενται στην αγορά, η έρευνα περιορίστηκε στις μονάδες εκείνες που χρησιμοποιούνται κυρίως σε γενική απεικόνιση.

Συγκεκριμένα η Εmily Crane, αρχι-συγγραφέας για το KLAS report αναφέρει «...η άκρως ευκίνητη μονάδα της ZONARE με τη βαθιά διείσδυση και την υψηλή ευκρίνεια εικόνας έχει καταπλήξει πολλούς με τον συνδυασμό εύχρηστου μεγέθους και την πλούσια γκάμα λειτουργιών της. Το z.one είναι αξιόπιστο, έχει υψηλή ποιότητα εικόνας και αποτελεί την πιο ευκίνητη λύση στην αναφορά. Συνολικά το z.one είναι ένα ευέλικτο σύστημα και εισχωρεί σε ιδρύματα που ψάχνουν για ένα πρακτικό υπέρηχο, ικανό για εξαιρετική ευκινησία. H ZONARE αναφέρεται ολοένα και περισσότερο ως εφάμιλλη της GE, Phillips και Siemens. »

Για την Ελλάδα και Κύπρο η αμερικάνικη εταιρία ΖΟΝΑRE αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την εταιρία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ από το Μάρτιο του 2010. Με 96 χρόνια παράδοσης η εταιρία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ διαθέτει όλα τα ιατρικά μηχανήματα για εξοπλισμό Ιατρείων, διαγνωστικών κέντρων και νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: