Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ

«Τα ελληνικά τανκς εδώ και 15 χρόνια βρίσκονται χωρίς πυρομαχικά. Πρόκειται για εθνικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρουν διαχρονικά οι πολιτικές παρατάξεις που άσκησαν την εξουσία. Τα τανκς μας είναι καλά μόνον για παρελάσεις και οι οβίδες τους είναι πενιχρού αποτελέσματος».


Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε στον δημοσιογράφο Αθανάσιο Χ. Παπανδρόπουλο ο κ. Γιάννης Μαρίνος, πρώην διευθυντής του Οικονομικού Ταχυδρόμου, αρθρογράφος στο Βήμα της Κυριακής και πρώην ευρωβουλευτής. Η δήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), η οποία, με τίτλο «Οι δρόμοι της ανάπτυξης» προβάλλεται στο Κανάλι 10 σε συνεργασία με τον οικονομικό τηλεοπτικό σταθμό Sbc.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής –που θα επαναπροβληθεί το Σάββατος 29 τρέχοντος, στις 15.15μμ στο ίδιο κανάλι– ο κ. Γιάννης Μαρίνος επεσήμανε την κατάρρευση των αξιών στην ελληνική κοινωνία, τόνισε τα χάλια της ελληνικής παιδείας και καυτηρίασε τις προτάσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για ανυπακοή. «Η ανυπακοή είναι ένα βαθύτατα αντιδημοκρατικό φαινόμενοκ, το οποίο ουδείς πολιτικός τολμά να καταγγείλει», είπε.

Επίσης, ο πρώην ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην αναξιοπιστία της πολιτικής και τόνισε ότι στην Ελλάδα ποτέ κάποιος πολιτικός δεν λογοδότησε για σκάνδαλα και άλλες πράξεις διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: