Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΜΑΝΑΤΖΕΡ: ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αφιερωμένο στο κοινωνικό επιχειρείν, το νέο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΔΕ φιλοδοξεί να είναι το περιοδικό μιας πρωτοποριακής και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, αλλά και το εργαλείο αποτελεσματικής επικοινωνίας

Το περιοδικό «Μάνατζερ», που έχει πίσω του πάνω από 40 χρόνια ιστορία, εκδόθηκε από την ΕΕΔΕ και ανήκει σε αυτήν. Σήμερα ομως μπήκε σε μια νέα φάση της ιστορικής του διαδρομής. Εν μέσω κρίσης, ξεκινά μια νέα πορεία, φιλοδοξώντας να αποτελέσει την φωνή του αύριο για το ελληνικό επιχειρείν.

Με διευθύντρια σύνταξης την κ. Λίνα Τσαγκαράκη, καταξιωμένο στέλεχος της ΕΕΔΕ, και σύμβουλο έκδοσης τον γνωστό δημοσιογράφο Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλο, που είναι και ο παλαιότερος συνεργάτης του περιοδικού, το «Μάνατζερ» διαθέτει σήμερα ένα μοναδικό δίκτυο συνεργατών και αρθρογράφων στον κόσμο ολόκληρο. Επίσης, χάρη στην άμεση συνεργασία με κορυφαίες δημοσιογραφικές οργανώσεις αλλά και καταξιωμένους φορείς, όπως π.χ. η Ευρωπαϊκή Ένωση Εργοδοτών, το περιοδικό έχει άμεση πρόσβαση σε ζωτικά, ευρωπαϊκά κυρίως, κέντρα αποφάσεων.

Στενή είναι επίσης η συνεργασία του «Μάνατζερ» με το δίκτυο του αγγλόφωνου περιοδικού European Business Review (EBR) που εκδίδει ο κ. Χρήστος Τρικούκης και το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και decision makers ανά την Ευρώπη. Ως χορηγός επικοινωνίας του European Business Summit, το EBR συνεργάζεται και με τις μεγαλύτερες οργανώσεις public affairs στις Βρυξέλλες. Ας σημειωθεί επίσης ότι το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο μπλογκ του EBR απευθύνονται σε πάνω από 10.000 άτομα, ενώ πρόσφατα τούς ζητήθηκε συνεργασία και από ασιατικούς φορείς επικοινωνίας.

Τέλος, μέσω της ΕΕΔΕ και του ομίλου Europress Media Group, το περιοδικό «Μάνατζερ» έχει σχέσεις συνεργασίας και με το οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι Sbc/10, στο οποίο και προβάλλονται οι εκπομπές «Δρόμοι της Ανάπτυξης» της ΕΕΔΕ και «Καρριέρα, Πού;», με τον Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλο. Έτσι, για κάθε επιχείρηση, πέρα από βήμα προβληματισμού και αξιόπιστης πληροφόρησης, το περιοδικό της ΕΕΔΕ αποτελεί και σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας και δικτύωσης, προσαρμοσμένο στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της εποχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: