Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Πέρα από την άνοδο της εγκληματικότητας και την χουλιγκανο-κουκουλοφορική βία, στην χώρα αναπτύσσεται και ένα κτηνώδες εμπόριο «ανθρωπισμού»

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Ο διδάκτωρ Παθολογίας κ. Αναστάσιος Σπαντιδέας, η επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ελπίς» κ. Βασιλική Παπαλιμναίου, ο κ. Άρης Μουσιώνης, διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, και ο κ. Θοδ. Γιάνναρος, διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», δήλωσαν στην εφημερίδα Real News τα εξής:

1.«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθησαν οι ετοιμοθάνατοι απεργοί πείνας-λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντός των φυσιολογικών ορίων» (Δρ. Αν. Σπαντιδέας)

2.«Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάστηκαν δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα …» (κα. Βασιλ. Παπαλιμναίου)

3.«Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία … σε συγκεκριμένη περίπτωση, ο μετανάστης ζήτησε τροφή και κάποια άλλη χυμό. Οι αλληλέγγυοι συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικό και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δώσει!»

4.«Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάϊ με ζάχαρη (το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων), όμως οι συνοδοί αλληλέγγυοι δεν το επέτρεψαν. Μάλιστα, σε άλλη περίπτωση, ο αλληλέγγυος συνοδός έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο (κ. Θ. Γιάνναρος)

5.«Τα άτομα αυτά είναι μονίμως δίπλα στους μετανάστες, παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό. Αυτό εινα πρωτοφανής παραβίαση των ανθρώπινων και ατομικών δικαιωμάτων» (κα Β. Παπαλιμναίου).

Συμπεράσματα: α) Είναι σαφές και ηλίου φαεινότερον ότι οι αλληλέγγυοι προσπαθούν να θανατώσουν τους μετανάστες, εμποδίζοντάς τους να φάνε, προκειμένου να δημιουργήσουν θύματα και επακόλουθες αντιδράσεις• β) Η πολιτεία κακώς, κάκιστα, δεν έχει το σθένος να αποκαλύψει την αλήθεια και να συνδράμει στην διάσωση των μεταναστών, που τους «αυτοκτονούν» οι αλληλέγγυοι –δηλαδή τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ και των αριστερών παραυφάδων, που κάνουν μοναδική επίδειξη κτηνωδίας για ψηφοθηρικούς και μόνον λόγους• γ) Συγχαρητήρια στους ιατρούς, που επωνύμως δήλωσαν την αλήθεια παρά τους κινδύνους που θα διατρέξουν από τους αλληλέγγυους και κουκουλοφόρους συμμάχους τους• δ) Όσο για την κυβέρνηση, φαίνεται ότι μελετά το πολιτικό κόστος της κτηνώδους απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: